Am avut şi vom avea mereu inimi de oţel

Ştii că e seara Rapidului când până şi Benson are un şut pe poartă. Astăzi am obţinut o victorie mare de tot, în stilul nostru consacrat, cu inima sărind din piept până-n ultima secundă. Până când chiar Buga era să ne îngroape, după ratarea uriaşă a lui Coimbra, care în loc să ne scape de emoţii, a mângâiat mingea către braţele portarului.

Se vede o schimbare în joc, de la venirea lui Bergodi, în care recunosc că nu am crezut. Sigur, un antrenor nu trebuie judecat (nici pozitiv, nici negativ) după numai două meciuri, valoarea lui se va vedea la drum lung. Până la urmă şi Pustai începuse excelent. Oricum, celebrul şoc de care vorbea Moraru s-a produs, şi asta se vede şi în rezultate, şi în joc. Deşi avem în continuare mâini moarte, dar aici mai ţine şi de valoarea jucătorului. Vorba ‘ceea: de unde nu e, nici Bergodi nu cere.

Felicitări galeriei, datorită căreia doar culorile stadionului te făceau să-ţi dai seama că nu eşti în Giuleşti.

Urmează un meci greu, un stadion plin, din nou speranţe, din nou emoţii, din nou răguşeală.

Împreună o să reuşim, Rapidule.

Reclame

Un comentariu

Din categoria Uncategorized

Un răspuns la „Am avut şi vom avea mereu inimi de oţel

  1. Harald

    Bine ca Maica Tereza a fost, pana la urma, in concediu in seara asta. Desi de trei etape Brasov nu castigase nici un punct. Desi de trei etape Brasovul nu daduse nici un gol. Desi cel care l-a inscris – la minutul 1:50 din 2 de prelungire, cum altfel? – era la primul in Liga 1 (cam ca baiatul ala de la „U”, care nu daduse gol de un an intreg). Si bine ca Maica Tereza nu s-a-ntors din vacanta fix in ultimele 20 de secunde, cat sa-l fi revitalizat taman pe Mugurel Pele cel antrenat prin parcuri in ultimele luni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s